Vindmølle til indlæring om VE energi

Energi og miljø står højt på dagsordenen både i Danmark og internationalt. I Frederikshavn er der en vision om at gøre byen til Danmarks førende energi- og miljøby til gavn for både byens borgere og resten af Danmark. 

MARTEC og EUC Nord fik idéen om at bygge en energi- og miljøskole, med mulighed for at tilbyde de studerende og kursisterne en bred vifte af uddannelser indenfor energi- og miljøområdet. Dermed har skolen skabt grundlag for at øge kvaliteten af den naturfaglige undervisning. På den måde er skolen med til at skabe den nødvendige – og ikke mindst kvalificerede – arbejdskraft til energi- og miljøområdet. Et led i denne dannelse er den 9 meter høje 12V vindmølle, som Vindby (nu EnergiLeg) har leveret. Møllen kan indgå som et pædagogisk og praktisk redskab i undervisningen om vedvarende energiformer og energiteknologier 

Mere om produktet

Vindmøllen er en oplagt mulighed for skoler, da den kan bruges i undervisningen som et pædagogisk redskab. Du kan udforske de tekniske forudsætninger i møllen, og benytte data og målinger.