Skab røgskyer med EnergiHåndtaget

Energihåndtag x ultralydsforstøver

Hvad er energi? Vi eksperimenterer hele tiden med nye løsninger, som kan være med til at gøre energi til en mere håndgribelig størrelse. Her i form af et EnergiHåndtag i kombination med en ultralydsforstøver i et vandbad. 

EnergiHåndtaget har strømudtag, som gør det muligt at tilkoble flere eksperimenterende tilvalgsprodukter, så I kan  eksperimentere med energi på flere spændende måder. For eksempel kan I drive jeres egen vandpumpe eller springvand ved at skabe energi med EnergiHåndtaget. I kan også prøve kræfter med, hvor meget energi der skal til at oplade mobiltelefonen.

Se Benjamin skabe røgskyer i videoen: 

Mere om produktet

Sæt et helt nyt perspektiv på energiforbrug og læringen om selvforsynende energi. EnergiHåndtaget er et oplagt værktøj til at kombinere bevægelse og læring. Ideel til børn og unge fra 6 år.