Nu kan mindre børn også få glæde af EnergiHjulet

Vi videreudvikler hele tiden vores produkter, så de passer til vores kunders behov. Det har senest resulteret i en ny, mindre udgave af EnergiHjulet med en diameter på 140 cm. Det klassiske EnergiHjul har en diameter på 170 cm og henvender sig primært til børn og unge i teenagealderen. 

Læring i børnehøjde

EnergiHjulet giver mulighed for at skabe interaktive uderum, der tager læringen om energiproduktion- og forbrug ned i øjenhøjde med en endnu yngre målgruppe. 

“Vi vil gerne gøre den naturfaglige formidling håndgribelig og praktisk for børn i alle aldre, og vi arbejder hele tiden med at udvikle nye løsninger med selvforsynende teknologi, der kan bidrage til at danne fremtidens samfundsborgere”.

Ole Jönsson, udviklingsdirektør i EnergiLeg.

Vi producerer både det lille EnergiHjul i vores naturdesign og i byrumsdesignet. Designet til byrum er desuden kendtegnet ved, at der er smæk på bæredygtigheden fra inderst til yderst:  Først og fremmest er hjulet selvforsynende med energi – det er børnene, som skaber energien til hjulet, når de løber rundt i tromlen. Derudover er tromlens inderside lavet af genbrugsgummi. Det gør underlaget mere behageligt for børnene at tumle rundt på. På ydersiden af overdækningen, energihjulets tag – er der brugt genbrugsplastik. 

“Vi har længe gået med overvejelser om at udvikle og bygge et mindre EnergiHjul. Det er altid en fornøjelse at se, når idéer bliver til færdige løsninger, som kan skabe endnu mere leg og læring“

- Ole Jönsson

Del dine idéer til Jeres drømmeprojekt med os, så håber vi, at vi kan bidrage til at gøre det til virkelighed. Kontakt os her