Projekter
NYT BYRUM FÅR FORTÆLLEBRØND OG TALERØR

Sorø har fået en perfekt teknologisk løsning, som bidrager til omdannelsen af rummet til et eksperimenterende og legende sted til kultur, bevægelse og læring

LÆS MERE

GORM DEN GAMLE - FRA IDE TIL PRODUKT

Gorm den Gamle sætter gang i nysgerrigheden, da han med sin imponerende udstråling sidder der og skuer ud over området. Han sidder her, i Kongernes Jelling, Nationalmuseet, for at vise vej til alle de spændende oplevelser i området, på sin helt egen unikke facon. 

LÆS MERE

SOLCELLER OG SÆBEBOBLER - EN ENERGIHYTTE ER SKABT

Skoleelever skal ud af klasselokalet og hen til vindmøllerne for at blive klogere på vind, energi og klima på den sjove måde. Det er i korte træk grundidéen bag Energihytten ved Vindtved-møllerne, der er baseret på informationer fra VidenOmVinds undervisningshjemmeside ”De lokale møller & klimaet”

LÆS MERE

LEGENDE OG LÆRENDE FORMIDLINGSMEDIE VED PINGVINERNE I KØBENHAVNS ZOO

En StoryTeller bidrager til formidlingen i Københavns ZOO ved pingvinanlægget, hvor de karakteristiske humboldtpingviner har hjemme. Med lyd som formidlingsmedie kan både voksne og børn blive inviteret med ind i pingvinernes verden. 

LÆS MERE

Børnenes trafikplads Helsinge
BØRNENES TRAFIKPLADS - LEG & LÆRING

Gribskov Kommune igangsatte et samskabelsesprojekt mellem Helsinges butik/erhvervsforeningen Gadekærsforeningen, den lokale Lions afdeling og foreningen Helsinge – Danmarks Bedste Børneby om at skabe en ny legeplads, der ud fra Corona pandemien skulle bidrage til at gøre byens uderum mere attraktivt

LÆS MERE

jernkysten
FORMIDLING AF JERNKYSTENS GRIBENDE FORTÆLLINGER

Flere kulturelle institutioner langs den jyske vestkyst er en del af projektet Jernkysten, der formidler kyststrækningens historier på tværs af inde- og uderum gennem lyd. Seks StoryTellers er en del af projektet, der udfordrer den klassiske museumsformidling. 

LÆS MERE

FORMIDLING FÅR VINGER

I Danmarks første Energihytte i Sæd-Ubjerg link over til den anden case – et innovativt læringsrum, hvor vi gør op med det traditionelle klasseværelse og får elever ud i naturen – finder du en specialdesignet formidlingsvæg

LÆS MERE

Endnu engang er det lykkes det lille museum – Værftsmuseet i Helsingør – at fortælle den 100 års historie på en ny måde og innovativ måde. Værftsmuseet har installeret yderligere fem StoryTellers i det gamle værftsområde og integreret en sjov aktivitet for børn.

LÆS MERE