Fakta om StoryTeller

StoryTeller er en selvforsynende formidler eller guide, der underbygger en mere nærværende oplevelse og inspirerer besøgende til at se og opleve mere.

StoryTeller omdanner bevægelsesenergi til lyd. Brugeren skaber selv strømmen til at høre fortællingen ved at dreje på håndsvinget. Det simple design giver mulighed for at gøre StoryTeller unik ved at tilpasse det visuelle udtryk.

Det simple design giver mulighed for at gøre StoryTeller unik ved at tilpasse det visuelle udtryk.

galleri

Hvis du brug for tekniske tegninger eller eksempler på design af rat, så klik nedenfor, Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for andre detaljer i forbindelse med dit projekt.

Har du brug for at præsentere ideen om StoryTeller for din kollega, kunde eller samarbejdspartner, så download brochuren her.

tre maend

Nordisk æstetik og Bæredygtig snilde

StoryTeller er baseret på den erfaring og knowhow, som er opbygget i EnergiLeg. Udtrykket er skabt af de anerkendte industrielle designere Rune Balle og Christian Bjørn samt EnergiLegs stifter og produktudvikler Ole Jönsson.

En unik form

“Vi har bestræbt os på at skabe en rolig form, som er både genkendelig og nem at opfatte. Den ydre bøjle i patineret COR-TENstål er StoryTellers signatur – det bærende element, som uanset placering vil falde naturligt ind i omgivelserne.” – Rune Balle & Christian Bjørn

“Gennem vores bæredygtige, innovative løsninger ønsker vi at understøtte formidlende institutioners fornemmeste opgave – at skabe nærværende oplevelser, som både inspirerer, formidler og giver stof til eftertanke på museer, oplevelsescentre og i natur- og byrum” – Ole Jönsson

De 3 Skaberer

CHRISTIAN BJØRN

Christian har beskæftiget sig med design hele livet. For sit arbejde har Christian modtaget en række priser og anerkendelser – både i Danmark og i udlandet. For Christian handler design om at skabe sammenhæng mellem æstetik og funktion.

OLE JÖNSSON

Ole er direktør og stifter af ingeniør- og energivirksomheden EnergiLeg – en passioneret opfinder med solid teknisk viden og et hjerte, der banker for bæredygtighed. Det skinner igennem i EnergiLegs produkter, der forbinder bæredygtig energi, science og teknologi i lærende aktiviteter og skræddersyede løsninger.

RUNE BALLE

Rune dimitterede fra Danmarks Designskole i 1992 og har siden beskæftiget sig med alt fra brugeroplevelse til konceptudvikling, form og funktion. For Rune handler design om at skabe simple løsninger, der overrasker og optimerer funktionaliteten, uden at gå på kompromis med æstetikken.

Skab liv med interaktiv lydformidling i samarbejde med EnergiLeg - vi glæder os til at tale med dig !